ONZE VOORDELEN

Wanneer je jouw Game PC koopt bij Voorgamers dan ben je verzekerd van absolute kwaliteit en service!


ALLEEN MAAR A MERK ONDERDELEN

Alle onderdelen die wij in onze Game PC's gebruiken zijn afkomstig van A merk fabrikanten. Wij gaan alleen in zee met fabrikanten die hun sporen verdient hebben en die bewezen kwaliteit onderdelen leveren. Zo ben je verzekerd van een Game PC die lang mee zal gaan en eindeloos game plezier zal opleveren.

Bij het samenstellen van je PC kun je ook de details van elk onderdeel bekijken en doornemen. Zo weet je precies wat er in jouw Game PC terecht komt. Wij hebben geen geheimen!


3 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE

Omdat er alleen maar A merk onderdelen in jouw Game PC zitten kunnen wij met een gerust hart 3 jaar volledige garantie verlenen op jouw Game PC. Dit is de minimum garantie op alle hardware onderdelen.

Zo kun jij de komende jaren met een gerust hart je skills laten zien met één van onze systemen. Garantie verlopen en toch een defect? Neem contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij een defect onderdeel voor je vervangen.


KANT EN KLAAR UITVOERIG GETEST SYSTEEM

Wanneer jouw systeem door ons is gebouwd wordt deze vervolgens ook uitvoerig getest. Wij controleren of alle onderdelen naar behoren functioneren en of er geen oververhitting optreedt bij intensief gebruik van je Game PC.

Na al onze tests kun jij erop rekenen dat ook na vele uurtjes game plezier jouw systeem zonder probleem netjes op temperatuur blijft.


ALLE SOFTWARE EN DRIVERS UP TO DATE

Naast de hardware maken wij ook de software tip top in orde. Standaard wordt een Windows Trial versie geïnstalleerd. Vervolgens wordt van alle drivers de nieuwste versie op jouw PC geïnstalleerd.

Met alle hardware en software ready to go hoef jij enkel nog je games toe te voegen en vervolgens... GAMEN MAAR!


QR code

Recent bekeken

Geen producten
Vergelijken 0