Betaling

Er zijn diverse mogelijkheden om de bestelling te betalen. Naast iDEAL kunt u bij ons ook terecht met uw creditcard of kunt u kiezen voor een bankoverschrijving die u in uw eigen bankomgeving kunt uitvoeren. Belgische klanten kunnen daarnaast ook bij ons betalen met Bancontact. Alle betalingen worden verwerkt via onze payment provider Mollie. Zij zijn al meer dan tien jaar één van de grote payment providers voor Nederlandse webshops. 

iDEAL-groot

iDeal betaling

De meest populaire en eenvoudigste methode van betalen is via iDeal. Bij het afrekenen van de bestelling kan gekozen worden voor een iDEAL betaling. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank vervolgens direct onder de knop.  Hierna wordt u naar de iDEAL betaalomgeving doorgestuurd en staat de betaalopdracht voor u klaar. 

Creditcard logo

Creditcard betaling - 1,8% transactiekosten

Het is ook mogelijk om met uw creditcard bij ons te betalen. Klik op deze betaalmethode en u wordt doorgeleid naar de betaalomgeving waar u uw creditcardgegevens veilig kunt invullen. De verstrekker van uw creditcard biedt vaak diverse zekerheden voor wat betreft uw bestelling en de betaling daarvan. Zo kunt u zorgeloos uw bestelling bij ons plaatsen. 

Vanwege de hoge transactiekosten (1,8% over het transactiebedrag) die de creditcardmaatschappijen in rekening brengen, worden bij deze betalingsmethode transactiekosten in rekening gebracht.

acceptgiro

Bankoverschrijving

Wilt u liever niet direct via de website betalen maar zelf handmatig de overboeking doen? Dan kunt u kiezen voor de optie Bankoverschrijving. U ontvangt een e-mail met daarin instructies hoe u het te betalen bedrag kunt overmaken. Hou er rekening mee dat de bestelling pas wordt verzonden op het moment dat de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Op dat moment ontvangt u een betaalbevestiging en gaan wij met de bestelling aan de slag.

bancontact

Bancontact


Speciaal voor onze Belgische klanten bieden wij de Bancontact betalingsmethode aan. Hiermee voert u uw betaling uit in de vertrouwde Bancontact betalingsomgeving.

QR code

Recent bekeken

Geen producten
Vergelijken 0