Corsair Gaming Harpoon RGB

Nieuw product

6 knoppen
6000 dpi (instelbaar)
Optische sensor

Meer details

€ 34,95

Op voorraad

- +

 
Beschrijving

Comfortabel, duurzaam en klaar om te gamen

De HARPOON RGB muis is gebouwd om te presteren, dankzij een 6000 DPI optische gaming sensor met geavanceerde tracking voor een nauwkeurige besturing. Het lichtgewicht, afgeronde ontwerp ondersteunen de snelste bewegingen.

Lichtgewicht en afgerond ontwerp

Deze muis is ontworpen om op natuurlijke wijze in je hand te passen en biedt ondersteuning voor meerdere grip stijlen. Het bovenste oppervlak is voorzien van een fijne textuur die een slipvrije ervaring biedt voor ultieme controle. De compacte en lichtgewicht body helpt vermoeidheid te verminderen na verloop van tijd. Dankzij geweven gegoten rubber zijgrepen kunt u de muis goed vasthouden met een stevige grip.

Out-of-the-box prestaties

Voorgeconfigureerd voor de beste prestaties. Geen drivers, software of extra setup nodig. Pas uw DPI aan en ze worden altijd op de muis opgeslagen. De 1000Hz polling rate zorgtvoor een lag vrije ervaring en een superieure respons.

Personalisatie binnen handbereik

Intelligente verlichting geeft dat vleugje van personalisatie dat HARPOON RGB eigen maakt. Geniet van vrijwel oneindige kleur- en lichteffecten. Neem controle over de muis met zes volledig programmeerbare knoppen waarmee alles, van eenvoudige remaps tot complexe macro's kan worden ingesteld.

 
Eigenschappen
Breedte 68 mm
Hoogte 40 mm
Diepte 111 mm
Kleur van het product Zwart
Vormfactor Rechtshandig
Belichting Ja
Aansluiting USB
Aantal knoppen 6
Scroll type Wiel
Bewegingsresolutie 6000 DPI
Aantal scroll wheels 1
Lengte snoer 1,80 m
Stroombron Kabel
Gewicht muis 85 g

QR code

Vergelijken 0